Vánoce v lekcích jazyků | Digitální lektoři

Začal advent. Co to pro nás lektory znamená? 60 minut s námi vám ušetří hodiny prosincových příprav do lekcí. Tipy, konkrétní odkazy, zkušenosti i veselé vánoční historky naleznete ve Vánočním live streamu, který je určen jazykovým lektorům.

Vánoce v lekcích jazyků | Digitální lektoři

60 minut s námi vám ušetří hodiny prosincových příprav do lekcí. Tipy, konkrétní odkazy, zkušenosti i veselé vánoční historky naleznete ve Vánočním live streamu, který je určen jazykovým lektorům.

Začal advent. Co to pro nás lektory znamená? Že nastává ideální čas na vánoční atmosféru v našich jazykových lekcích.

Tak jako každý rok i letos určitě přijde řeč na vánoční tradice, slovíčka kolem Vánoc, zdobení, pečení, nakupování dárků, apod. Nechcete, aby to byla nuda? Jsou už vaše vánoční aktivity "ohrané" a dochází vám nápady? Přijďte se inspirovat na záznam našeho vánočního live streamu.

Představíme vám hned několik skvělých aktivit a ukážeme vám, že to jde zábavně i jednoduše zároveň. Na live streamu nás snad uvidíte obě dvě, ale tentokrát netradičně každou zvlášť z důvodu karantény. Navíc vystřídáme hned několik kostýmů a představíme vám 3 hlavní oblasti prosincových lekcí jazyků: kulturní část, kde se můžete zaměřit na písničky, koledy, filmy, reklamy, zahraniční hosté, vlastní zkušenosti, články, noviny, poslechy, knížky, gastronomie, porovnávání, kdo nosí dárky, jaké dárky si dávají, kdy je dostávají, rekordy, tradice, vánoční část, kde hlavní role hraje atmosféra, dárky, psaní PF, rekapitulační oblast, kde si můžete se studenty zopakovat uplynulý rok třeba prostřednictvím různých metod zpětných vazeb a nebo skvělého maďarského YearCompassu.

O velkou část vašich vánočních lekcí je postaráno a vy se můžete soustředit víc na sebe a na své studenty. Využijte tedy ušetřený čas pro sebe, odpočívejte, vyrábějte adventní věnce, dejte si na náměstí svařené víno, zkoukněte 10x Lásku nebeskou, běžte se projít do lesa či upečte letos 20 druhů cukroví.

Legrace, pohoda, klid, opakování, plánování, přesně takový by měl prosinec být. Vědět kam sáhnout, umět je rozmluvit, překvapit a udělat jim občas vánoční lekce netradiční a jindy si zase nasadit čepičku.

Nalaďte se, nepřehánějte to, klidně některé věci zopakujte či vynechte úplně. Nechte studenty prostě a jednoduše zazářit a z úspěchů se společně radujte.

60 minut nadupaných podzimních informací můžete vynásobit koupí našeho Vánočního balíčku, interaktivního e-booku s 16 vytvořenými aktivitami, které můžete do svých lekcí rovnou použít.